Bumba badspeelgoed
Bumba stapelbekers, Bumba badfiguren, Bumba badboek
Bumba stapelbekers, badfiguren en een badboekje. 3 dingen waar Amélie heel graag mee speelt in bad. In het begin had ze alleen de klassieke eendjes om mee te spelen in bad, maar die begonnen haar al snel te vervelen, dus ik moest op zoek naar iets anders. Aangezien ze fan is van Bumba, kwam ik al snel bij dit badspeelgoed uit.
Grote toren
Met de stapelbekers speelt ze super graag, ook buiten het bad. In het begin moesten we haar aanleren hoe ze de bekers moest stapelen (goed voor de hand- oogcoördinatie) en zeiden we tegen haar: "Amélie maak eens een grote toren". Het leuke is dat je de Bumba figuurtjes dan nog altijd ziet omdat er een gaatje aan de zijkant is.
Haren afspoelen
Ook zijn deze bekers ideaal om de basiskleuren aan te leren aan je kindje. Dan vraag je bijvoorbeeld om de "gele beker" eens te komen brengen. Tegenwoordig speelt Amélie altijd met de bekers in bad. Omdat er gaatjes in de onderkant zijn, kan je fijn met het water spelen. Ikzelf gebruik de bekers altijd om haar haren af te spoelen, omdat ze dat liever heeft dan de straal van de douchekop.
Bumba gaat zwemmen
De badfiguren vind ik handig voor als ze niet in bad wil. Dan gooi ik de figuurtjes al in het water, en dan zeg ik tegen haar: "Oooh kijk Amélie, Bumba is al aan het zwemmen!". En dan wilt ze ook gaan In de doos zitten 3 figuurtjes: Bumba, Kiku en Gwido. Ze zien er mooi uit, ze zijn degelijk, en iets harder van materiaal.
Bumba badboekje
Het badboekje heb ik gekocht omdat ze graag leest. Ofwel bladert ze er zelf in, ofwel vertel ik er een verhaaltje rond. Het boekje bevat maar 6 pagina's zonder tekst, maar is heel kleurrijk en er staan veel figuren in.
Pluspunten
- Eindeloos speelplezier
- Educatief
Minpunten
- Badspeelgoed wordt zwart na een tijdje door de zeepresten

Bumba badfiguurtjes zijn verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

Bumba stapelbekers zijn verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

Bumba badboekje is verkrijgbaar bij volgennde speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten