Fisher-Price piramide met stapelringen


Fisher Price piramide met stapelringen

Dit is wellicht bekend speelgoed voor de meesten onder jullie omdat het al heel lang bestaat. Ikzelf heb er als kind mee gespeeld, en daarna heeft oma het al die tijd op zolder bewaard. Wijzelf waren eerst niet zo'n fan van "old school" speelgoed dus toen Amélie bij oma ging spelen en ze dit tevoorschijn haalde, dacht ik bij mezelf: welke "ouwe brol" heeft ze nu weer boven gehaald? Want dit was immers 30 jaar oud! Maar éénmaal alles afgewassen, was het weer zo goed als nieuw. Ik moet zeggen, als er 1 merk is dat van degelijke kwaliteit is en je lange tijd kan gebruiken, dan is het Fisher-Price wel.


Grijpen - stapelen - kleuren herkennen
Als baby speelde Amélie hier mee door de ringen proberen vast te grijpen. Wat later probeerde ze de ringen te stapelen. En als peuter vertelde ze welke kleuren de ringen hadden.
Aanrader
Persoonlijk vind ik dit basis speelgoed een aanrader voor alle gezinnen met een baby. En het bewijst dat simpel speelgoed zonder alle toeters en bellen ook leuk kan zijn! Na al die jaren zijn de stapelringen nog steeds verkrijgbaar in de winkel, dan moet het wel goed speelgoed zijn
Pluspunten
- Tijdloos
- Educatief
- Goede kwaliteit
Minpunten
/

De Fisher-Price kleurenring piramide is verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten