Playgro Floss de Fee hanger


Playgro Floss de Fee hanger buggy
Deze hanger voor aan de wandelwagen heb ik gekocht op de luchthaven in Kopenhagen. En nee, ik ben niet speciaal zo ver gereisd om dat speeltje te gaan kopen, want dat verkopen ze hier ook  Af en toe moet ik voor mijn werk naar het buitenland, en Amélie was amper 4 maanden oud toen ik voor de eerste keer weg moest. Ik vond het verschrikkelijk en heb mezelf toen voorgenomen om een cadeautje mee te nemen telkens als ik voor mijn werk naar het buitenland moest. En zo was dit dus één van die cadeautjes...
Makkelijk te bevestigen
Het hangertje bevestig je heel gemakkelijk aan de klep van de wandelwagen of maxi cosi door middel van de klem. Doordat het touwtje licht elastisch is kunnen ze er aan trekken om er mee te spelen en vervolgens weer loslaten. Dit speeltje is eerder aan te raden voor baby's want peuters kunnen al eens wat harder trekken zodat de klem loslaat (Amélie dus ).
Amélie met Floss de Fee
Visuele ontwikkeling en tastvermogen
Floss de Fee heeft verschillende kleuren en patronen die de visuele ontwikkeling bevorderen, terwijl de verschillende stoffen het tastvermogen ontwikkelen.  Het leukste zijn de voetjes die onderaan hangen. Het ene voetje is een bijtring en het andere voetje bevat een rammelaar. Deze roze hanger is wel meer voor meisjes, maar er zijn ook alternatieven zoals de populaire Freddie de Vuurvlieg van Tomy Lamaze.

De Playgro Floss de Fee hanger is hier verkrijgbaar:
Vergelijkbaar speelgoed:

0 reacties :

Een reactie posten