Smoby driewieler met duwstang

Smoby Be Move driewieler met duwstang
Deze driewieler hebben we gekocht voordat we op vakantie gingen naar de zee, we wilden namelijk een fietsje of autootje waar ze mee over de zeedijk kon crossen.  Toen ik op een dag door ons dorp reed, zag ik opeens een mama haar zoontje op een driewieler vooruit duwen met een duwstang. Het zoontje moest zelf niet trappen. Ik dacht bij mijn eigen: "Dat is 't! Dat moet ik mee hebben voor naar de zee!". Dus ging ik op het internet op zoek waar ik zoiets kon vinden. Amélie had al een loopauto thuis staan waar een duwstang in paste, maar die kostte 25 euro voor enkel de stang. Dat vond ik een beetje veel geld... Dus ik ging verder op zoek en begon verschillende driewielers met duwstang met elkaar te vergelijken (opties, prijs, kleur, model enz.).
De beste keuze
Na het lezen van verschillende reviews, zijn we dan bij deze Smoby driewieler uitgekomen: beschikbaar in verschillende kleuren, modern design, prijs goed, en met veel opties. Zo kan je bijvoorbeeld de trappers vastzetten zodat ze in het begin niet zelf hoeven te trappen. En als ze dan wat ouder worden, kunnen ze er zelf mee fietsen. Verder zit er een riempje aan het zitje waardoor je je kindje veilig kan vastmaken. En er hangt een bakje achteraan het fietsje waar je een paar kleine spullen in kan leggen. Tenslotte is de duwstang verstelbaar in lengte.
Zelf in elkaar draaien
Nadat we het pakket thuis geleverd kregen, moest ik het fietsje wel nog zelf in elkaar draaien. Vergelijk het met een Ikea kast die je in elkaar moet zetten  Het was echt niet moeilijk, maar je hebt er wel een schroevendraaier voor nodig. De stickers erop plakken, en klaar! Wij hebben zelf de Winnie De Pooh versie van de driewieler, maar je hebt verschillende varianten: Frozen, Cars, Finding Dory, ... Ze zien er echt leuk uit!
Ideaal voor buiten een ritje mee te doen
De driewieler valt supergoed mee en Amélie blijft mooi op het zitje zitten zoals je kan zien in bovenstaand filmpje Je kan er makkelijk mee op de weg rijden, alleen maken de plastieke wieltjes wel wat geluid op het asfalt. Met de duwstang kan je de driewieler makkelijk in de juiste richting duwen, maar ik raad niet aan om er binnen mee te rijden. Echt fijne, kleine bochtjes kan je er nu ook weer niet mee maken
Pluspunten
- Mooi ontwerp
- Handige duwstang
- Stuur en trappers verstelbaar
Minpunten
- Wieltjes maken geluid op asfalt


De Smoby Be Move driewieler is te koop bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten