Sophie de Giraf

Sophie de giraf
Verkozen tot beste babyspeelgoed! Op het eerste zicht zou je dit niet echt zeggen, maar dat verandert als je de giraf aan je baby geeft. Al snel beginnen ze te knabbelen en sabbelen aan de oortjes en pootjes van de giraf, en klinkt er een piepend geluidje als ze er op knijpen. Baby's vinden dit speelgoed geweldig, het prikkelt namelijk al hun zintuigen. Sophie de Giraf is zeker een aanrader wanneer je kindje net tandjes begint te krijgen, omdat dit aangenaam voelt voor hun tandvlees. Het kan absoluut geen kwaad als ze er op bijten, want de giraf is gemaakt van natuurlijk rubber en vrij van alle schadelijke stoffen. De natuurlijke rubber heeft een specifieke geur waardoor baby's dit speeltje makkelijk herkennen tussen de rest van het speelgoed.

Sophie de Giraf Favoriete babyspeelgoed
Amélie heeft dit cadeau gekregen van haar meter toen ze 5 maanden werd. Het is vanaf toen een tijdje haar favoriete speelgoed geweest. Ik nam "de giraf" ook overal mee naartoe, want hij past gemakkelijk in je handtas. En als hij op de grond valt, kan je hem ook makkelijk terug afwassen met een doekje.
Cadeauset
Als je Sophie de Giraf cadeau wilt doen, dan bestaat er ook een mooie geschenkdoos waar nog een witte bijtring bij zit. We hebben dit zelf ook cadeau gedaan aan ons nichtje, en zij was er helemaal weg van. Ideaal ook als kraamcadeau.
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Afwasbaar
- Bevat geen schadelijke stoffen
Minpunten
- Prijzig in verhouding

Sophie De Giraf is verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:
Vergelijkbaar speelgoed:

0 reacties :

Een reactie posten