Zonnebloem zandbak en plonsbad

zonnebloem zandbak en plonsbad
Deze zandbak is net iets beter dan de klassieke schelpjes die iedereen kent. Eerst en vooral is deze zandbak iets groter dan de schelpjes (114 x 114 x 26 cm ipv 88 x 102 x 21 cm). Maar veel belangrijker is het zitje dat aanwezig is in deze zandbak. Amélie zet haar altijd op het zitje en speelt zo met het speelgoed dat aan haar voeten ligt.
 
Deksel
Verder kan je deze zandbak goed afsluiten door 1 deel als deksel op het andere deel te leggen. En als het lekker warm is buiten, dan gebruik je 1 deel toch gewoon als plonsbad. Wel best vullen met drinkwater in plaats van regenwater. Persoonlijk vind ik de kleur ook heel mooi en beter dan de klassieke jongen/meisje (blauw/roze) kleur van de schelpjes.
Koeken bakken
Amélie in de zandbakZorg dat je leuk speelgoed hebt voor in de zandbak te spelen zoals bijvoorbeeld een emmertje, een schepje, een zeefje, een harkje, een zandmolen en een paar vormpjes om "koeken te bakken" zoals Amélie altijd zegt
Speelzand
Vergeet geen speelzand te kopen! Voor deze zandbak heb je toch minimum 40kg nodig. Best ieder jaar nieuw zand in de zandbak doen.
Een tip: als je kindje schrik heeft van zand en niet in de zandbak durft, maak een tripje naar het strand! Wij spreken uit ervaring

Echt een aanrader dus deze zandbak, want kindjes hebben hier heel lang plezier van.

De zonnebloem zandbak en speelzand is verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten