Lego Duplo Deluxe Bouwstenen Box - 10580


Lego Duplo Deluxe Bouwstenen Box - 10580
We hebben onze eerste (kleine) Duplo doos cadeau gekregen toen Amélie nog te jong was om er mee te spelen. Duplo is namelijk pas geschikt vanaf 1,5 jaar. Dus hebben we de doos zorgvuldig in de kast bewaard totdat ze oud genoeg was om ermee te spelen. Al snel bleek dat ze geïnteresseerd was in de kleurrijke blokjes en mannetjes. We hebben dan ook snel besloten om de grote Deluxe Box te kopen waar je veel grotere dingen mee kan bouwen. Zelf bouwt ze nog niet, en wordt ze soms kwaad als ze de blokjes niet van elkaar af krijgt  Maar mama en papa helpen graag een handje. Als Amélie roept: "grote toren bouwen", dan stapelen wij zoveel mogelijk blokjes op elkaar. Totdat ze de toren vastpakt en alles weer uit elkaar valt. Blokjes rapen maar!

Lego Duplo Deluxe Bouwstenen Box 10580
Handige opbergdoos
Dat is het nadeel aan Duplo. Als je éénmaal begint te spelen, ligt heel de woning vol met blokjes. En die moeten nadien allemaal opgeruimd worden. Gelukkig zit er bij deze set een handige opbergdoos in de vorm van een grote Lego steen. Als je verschillende Duplo sets in huis hebt, weet je na een tijdje wel niet meer welke stenen bij welke set horen, maar dat is niet erg.
Speciale bouwstenen
Wat ik leuk vind aan deze box is dat er naast een enorme hoeveelheid aan basis stenen, er ook speciale bouwstenen bijzitten. Ze zijn bedrukt met o.a. nummers om je kindje te leren tellen. Je kan heel creatief zijn met deze doos, want er zit ook een onderstel met wielen bij (kan je een grote auto of bus mee bouwen), 2 raamelementen en een deurelement. Verder zitten er ook nog diertjes (schildpad, konijn) en 2 kinderfiguren bij.

Duplo is redelijk duur, maar er zijn regelmatig kortingsacties op het hele assortiment. Houd dus zeker onze blog in de gaten
Pluspunten
- Eindeloos speelplezier
- Handige opbergdoos
- Speciale bouwstenen
Minpunten
- Veel opruimwerk

De Lego Duplo Deluxe Bouwstenen Box - 10580 is te koop bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten