Miele kinderkeuken - Gourmet International

Bij de grootouders staat een kleinere versie van deze Miele keuken. Vanaf het moment dat Amélie kon lopen (14 maanden) stond ze achter dat keukentje met potjes en pannetjes in haar handen. Ze was er niet van weg te houden. Dus moeke (=oma) wou absoluut met pasen een keukentje kopen voor bij ons thuis. We mochten kiezen uit het houten keukentje van de Ikea of een plastiek zoals dit van Miele. Ik koos dan voor dit van Miele omdat ik dat van de Ikea een beetje te eenvoudig vond. Eigenlijk vonden we het een beetje vroeg om voor een kind van 1,5 jaar al een keukentje te kopen, omdat er vanaf 2 jaar op de doos stond. Maar om eerlijk te zijn hebben wij hier nog geen seconde spijt van gehad! Ik heb haar keuken in mijn keuken geplaatst en als mama gaat koken gaat zij ook koken. En dan vragen we: "Amélie, wat ga je maken?". "Soep" zegt ze dan. Waarop wij vragen: "Welke soep?". "Brocolli!" roept ze dan. Om te gieren  !
Pech!
Het keukentje hebben we eerst in de winkel gekocht. Opbouwen ging makkelijk en snel, tot we plots zagen dat 1 onderdeel er niet bij zat en 1 onderdeel er dubbel in zat. Terug naar de winkel voor om te ruilen, maar helaas hadden wij het laatste exemplaar, pech! Geld teruggekregen en dan maar online besteld. Terug opgebouwd, stickertjes er mooi opgeplakt, en klaar!
Zeer praktisch
Je kan langs beide kanten van de keuken spelen. Op het vuur staat een knop voor een elektronisch kookgeluid. De oven staat aan de ene kant en het afwasmachine aan de andere kant. Van beiden kan je het deurtje openklappen. Handig om wat toebehoren in op te bergen . Verder is er ook een deurtje voor de koelkast en een afwasbak met een kraan. De hoogte is ongeveer 95 cm en de breedte 120 cm, en staat in een lichte boog.
Extra etenswaren
Er zijn heel wat toebehoren bij zoals bordjes, tassen, bestek, bekertjes, rietjes, potjes en pannetjes. Maar voor ons was er niet genoeg "eten" bij. Dus hebben we nog wat extra namaak etenswaren bijbesteld. De review daarvan lees je hier.
Je hebt verschillende modellen van deze keuken. Er bestaat nog 1 uitgebreider model met grill en friteuse; alle andere modellen zijn compacter.
Pluspunten
- Eindeloos speelplezier
- Goede kwaliteit
- Mooi ontwerp
Minputen
- Weinig etenswaren meegeleverd
- Stickers komen los indien keuken bij warm weer buiten staat

De Miele kinderkeuken gourmet international is te koop bij volgende speelgoedwinkels:
Vergelijkbaar speelgoed:

0 reacties :

Een reactie posten