Speelgoed etenswaren

Amélie speelt heel graag met haar Miele speelgoedkeukentje (review lees je hier), maar we vonden dat daar standaard niet genoeg etenswaren bij waren. Dus we hebben een extra set namaak etenswaren en een houten ontbijtset bijbesteld.

Ongelooflijk veel eten
De set namaak etenswaren is een ongelooflijk grote collectie van plastiek eten in alle mogelijke kleuren. Alles wat je maar kan bedenken zit er bij: donuts, wafels, chips, frietjes, pizza, ijsjes, ... Maar ook groenten en fruit zoals: asperges, kool, selder, aarbeien, mais ... en zelfs ketchup en mosterd! Wij vinden dit heel leerrijk voor Amélie, want ze kan ondertussen alles opnoemen wat erbij zit. En ze doet niets lievers dan heel haar keukentje te bedekken met al dat eten, en vervolgens alles terug weg te nemen
Uitgebreid ontbijten
De houten ontbijtset is echt heel orgineel en mooi gemaakt! Er zit een frans brood bij, een mesje om te snijden, 2 boterhammen, stukje kaas, een tomaat, spiegelei, snijplankje en een dienblad. Het leuke eraan is dat je de verschillende stukken aan elkaar kan plakken door middel van de velcron. Op een dag had Amélie 2 van die namaak boterhammen genomen en daar een echte boterham tussen gelegd. Ze nam de plastieken boterhammen in haar handjes, en beet daarna in de echte boterham. Dat was pas een grappig zicht!
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Eindeloos speelplezier
Minpunten
- Veel opruimwerk

De namaak etenswaren en houten ontbijtset zijn verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten