Fisher-Price Stand Up Ballcano

Fisher Price stand up ballcano
Dit stuk speelgoed hebben we tweedehands overgenomen van een vriendin, en eerlijk gezegd wisten we in het begin niet goed wat de bedoeling van dit speelgoed was  Nadat we er een paar nieuwe batterijen hadden ingeduwd, en aan het wieltje draaiden, speelde er plots hippe muziek en kwam het platform in het midden naar omhoog. Toen viel onze euro! Op het platform moeten balletjes gelegd worden, en die vallen dan naar beneden. Eerst hebben we het een poosje zonder de balletjes gebruikt, want die zaten er niet meer bij. De kindjes die kwamen spelen werden aangetrokken door de leuke beat muziek en de gekleurde lichtjes, en gingen steeds opnieuw aan het wieltje draaien.
Balletjes rapen
Toen we het een eerste maal met een paar balletjes probeerden zei Amélie (net zoals bij het verhaal van de leeuw): "hebbe bang van de balletjes". Nu we moeten toegeven, als je er een stuk of 5 oplegt, en dat ding komt omhoog, vliegen ze soms alle kanten op. Kindjes kunnen hier dus best mee spelen als ze al kunnen lopen, anders doe je als ouder niets anders dan balletjes rapen in het huis  Amélie haar schrik ging gelukkig snel over en nu speelt ze er graag mee (zie filmpje).
Degelijk maar duur
Er zijn verschillende manier om de muziek te laten spelen, en het melodietje is ook altijd anders. De ballen kunnen 3 kanten oprollen en komen onderweg allerlei hindernissen tegen. Voor de rest is het degelijk speelgoed zoals we gewoon zijn van Fisher-Price, maar misschien een beetje duur voor wat het te bieden heeft.

In dit filmpje zie je hoe Amélie de balletjes laat rollen!
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Leuk ontwerp
Minpunten
- Prijzig

0 reacties :

Een reactie posten