Skippy paard

Een skippy paard, wat is dat nu weer? Wij hadden het nog nooit gezien. Het is een springpaardje gemaakt van kunststof. Het paardje is gevuld met lucht, en daardoor krijg je een beetje het effect van een grote springbal (ook wel skippy bal genoemd). Je moet je vasthouden aan de oren van het paardje, en je dan met je voeten afduwen op de grond.
Bang in het begin
Amélie kreeg het paardje van haar peter voor haar 2e verjaardag. Zoals verwacht had ze er eerst bang van. Toen kroop ineens haar nichtje op het paardje, en begon al lachend door het huis te "bouncen". En wat iemand anders doet, moet Amélie natuurlijk ook doen.

Een beetje voorzichtig in het begin, maar tegenwoordig springt ze vrolijk schreeuwend door het huis, zoals je kan zien in onderstaand YouTube filmpje. Af en toe vliegt ze wel eens naar voren de grond op, maar dan staat ze recht en kruipt ze er terug op.
Geschikt vanaf 18 maanden à 2 jaar
Het paardje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. Het is geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar, maar haar nichtje was 18 maanden en die kon er ook al op. Het is een beetje afhankelijk van hoe groot ze zijn. De zithoogte van het paardje is 27 cm. Er wordt een luchtpomp meegeleverd, maar die hebben we op 3 maanden tijd nog niet vaak moeten gebruiken, alleen de eerste keer toen het uit de verpakking kwam.

Pluspunten
- Origineel speelgoed
- Grappig
- Goede kwaliteit
Minpunten
/


Vergelijkbaar speelgoed:

0 reacties :

Een reactie posten