Vileda schoonmaakkarretje

Iedereen kent het huishoudmerk Vileda wel en het schoonmaakgerief dat ze hebben zoals bijvoorbeeld de Vileda emmer met mop die je makkelijk kan uitwringen. Wist je dat er ook een mini speelgoed versie hiervan bestaat voor kindjes? Het is een compleet schoonmaakkarretje met verschillende toebehoren zoals een emmer, mop, keerborstel en kleine borstel met blik. Net echt!
Wat mama doet, wil ik ook doen
Je hebt het wellicht al eens meegemaakt. Je begint te poetsen of stof te vegen en je zoon/dochter begint je plots na te doen. Nu kunnen ze je "professioneel" helpen met deze complete set, en exact hetzelfde gerief als mama en papa gebruiken. Omdat er wieltjes aan het karretje zijn, kunnen ze er het hele huis mee rondrijden.
Oh, dat is lekker koud!
Vileda speelgoed schoonmaakkarretjeNormaal is dit geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar maar we hebben dit voor Amélie gekocht toen ze 2 werd. Mama en papa moesten wel eventjes voordoen hoe alles werkt, bijvoorbeeld eerst de mop "nat" maken in de emmer, en dan kan Amélie de vloer beginnen te poetsen. En ze was vertrokken! Heel het huis gedweild. We doen geen echt water in de emmer, want dat zou nogal een knoeiboel opleveren binnen. Maar ze weet wel goed genoeg dat er water in de emmer moet. Ze gaat dan met haar 2 voeten in de emmer staan en dan roept ze lachend: "oh dat is lekker koud!!"

In onderstaand filmpje doet Amélie even voor hoe je het huis dweilt
Pluspunten:
- Eindeloos speelplezier
- Leuk ontwerp
- Goede kwaliteit
Minpunten:
/


Vergelijkbaar speelgoed:

0 reacties :

Een reactie posten