VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

De VTech Vrolijke vriendjes zijn zeer populair in de leeftijdscategorie 1,5 tot 5 jaar. Het Magisch Speelhuis bestaat uit 3 verdiepingen met verschillende kamers, een lift en een tuin. Je krijgt er 1 Vrolijke Vriendje bij met de naam Sofie (batterijen meegeleverd). De Vrolijke Vriendjes zijn kleine mannetjes die vrolijke liedjes beginnen zingen en oplichten als je op de knop op hun buikje duwt.

Magic Points voor interactief speelplezier
In het Magisch Speelhuis zijn er 7 Magic Points in de vorm van een stopje. Als je daar een Vrolijk Vriendje op plaatst, reageren ze met grappige zinnetjes en melodietjes, afhankelijk op welke plaats ze staan. Als je Sofie in de keuken zet, dan zegt ze bijvoorbeeld "oh oh, is er nog zout?". Het leuke is dat andere Vrolijke Vriendjes compatibel zijn, en je ze dus ook kunt gebruiken in het speelhuis. Je kan best minimum 2 Vriendjes hebben, want als je 1 Vriendje in de speelkamer zet en 1 Vriendje achter de piano (alletwee dus op hetzelfde verdiep), dan beginnen ze samen te zingen! Dit is echt geweldig!!
Nemen we de lift?
VTech Vrolijke Vriendjes Magisch SpeelhuisAls je een Vriendje op de Magic Point in de lift plaatst, beweegt deze naar omhoog en naar omlaag. Zeer tof gemaakt! Verder zijn er nog een aantal "stopjes" waar je een Vriendje op kan plaatsen, bijvoorbeeld op de schommel buiten en in het bad, maar deze zijn niet interactief.
Moedertje spelen
Amélie speelt héél graag met dit speelhuis. Ze speelt dan moedertje en zet ze op het wc'tje of legt ze slapen, echt grappig om te zien. De lift vindt ze ook heel plezant, alleen leunt ze soms op de lift waardoor deze naar beneden dondert. Wij zijn heel tevreden over dit speelhuis, echt een aanrader. Het is dan ook verkozen als "Winnaar Speelgoed van het Jaar 2015". Alleen heb je best een aantal AAA-batterijen op voorraad, want deze geraken snel leeg.

Op onderstaand filmpje zie je hoe Amélie van de mini-glijbaan probeert te gaan
Extra Vrolijke Vriendjes
Er bestaan verscheidene Vrolijke Vriendjes van VTech. Welke moet je dan kiezen? Wel, wij hebben zelf Lizzy en haar pony, en Kim met haar cabrio. Deze zijn echt heel leuk! De pony gaat lopen en de cabrio gaat rijden als je er een Vrolijk Vriendje op zet.
Pluspunten
- Eindeloos speelplezier
- Grappig
- Goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Uitbreidbaar met andere Vrolijke Vriendjes
Minpunten
- Veel batterijen nodig


Extra Vrolijke Vriendjes (Lizzy & Pony en Kim & Cabrio)

0 reacties :

Een reactie posten