Fisher-Price BeatBo en BeatBelle

SpeelgoedReviews.com | Fisher-Price BeatBo
We lazen zoveel goede reviews over deze Fisher-Price BeatBo, dat we razend benieuwd waren naar dit speelgoed! Deze dansende robot is best wel grappig. Hoe werkt het? Op de linkervoet van de robot staan 2 knoppen: eentje voor leuke melodietjes te activeren en eentje voor leerzame liedjes af te spelen. Duw je op de microfoon knop op de rechtervoet, dan zegt de robot: "als mijn buikje rood wordt, dan mag je iets zeggen en dan zing ik het". Je hebt dan ongeveer 5 seconden de tijd om een grappig zinnetje in te spreken en daarna zingt de robot dit na.
Let's dance!
We waren aangenaam verrast door de coole beatmuziek die de robot afspeelt en de "vloeiende" dansbewegingen die hij maakt. Er zijn verschillende melodietjes en de robot zingt vrolijk mee. Ook wordt er leerzame inhoud gezongen zoals het "ABC" of tellen tot 10. Kindjes kunnen fijn meedansen met de muziek.
Speelgoed Reviews | Fisher-Price BeatBo Ook voor kleine kindjes
De robot is ook geschikt voor kleine kindjes en baby's, want de vrolijke lichtjes en muziek zal zeker hun aandacht trekken. Ook kan je simpele woordjes zeggen zoals "mama" of "papa", en dit al zingend door de robot laten afspelen. De BeatBo is al geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Er is nu ook een goedkopere mini versie van de BeatBo beschikbaar, en zelfs een BeatBelle in mooi roze.
Een robotpop
Amélie heeft de robot van sinterklaas gekregen toen ze 2 jaar oud was. Eigenlijk hadden we hem al veel eerder moeten kopen. Ze hoort de muziek van de robot graag, maar ze praat er eigenlijk nooit tegen. Dat is eerder haar karakter, want ze praat nooit tegen "vreemden". Ze beschouwt hem eerder als een pop, neemt hem op en knuffelt hem Haar vriendje van 4 is helemaal enthousiast van de BeatBo! Als hij komt spelen, dan begint hij hevig op de muziek te dansen, en als het buikje rood wordt begint hij luid te zingen tegen de robot

De Fisher-Price BeatBo is verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten