VTech Zoef Zoef Dieren

Wij zijn helemaal weg van deze fantastische dieren. Met hun vrolijke kleuren en gezellige gezang zijn de Zoef Zoef dieren al langere tijd het favoriete speelgoed van onze dreumes. Deze gastblog werd geschreven door Jolien van Eigenwijs is ook wijs.
Zoef Zoef Dieren kippenhok
Speelgoed Reviews | VTech Zoef Zoef Dieren BoomhuisToen onze dochter Lily net een paar maanden oud was kreeg zij van een vriend van ons het Zoef Zoef Dieren kippenhok met Kim de Kip. Zij was toen nog te klein om hier echt mee te kunnen spelen, maar de lieve stem van Kim de Kip en haar vrolijke liedjes vond onze dochter wel al erg leuk. Met de feestdagen kreeg Lily nog twee Zoef Zoef Dieren en deze vielen net zo in de smaak als de eerste. Zij was inmiddels een half jaar oud en begon op haar manier met de dieren te spelen. Ze kregen wel regelmatig een gooi, maar gelukkig kunnen ze wel tegen een stootje en zijn ze nooit kapot gegaan.

Bekende melodietjes en knipperende lichtjes
Speelgoed Reviews | VTech Zoef Zoef Dieren BoomhuisDe dieren zijn te activeren door op hun hoofdje te drukken of door met ze rond te rijden over de avonturenpaden of gewoon over de grond. Het dier herkent de Magische Sensors in de Zoef Zoef Dieren speelsets en reageert hierop met bekende melodietjes, zinnetjes, geluidsfragmenten en gezongen liedjes. Daarnaast gaat het lichtje op het hoofdje knipperen. De dieren zien er stuk voor stuk lief en vrolijk uit. Hoewel op de verpakking staat dat de Zoef Zoef Dieren geschikt zijn vanaf 1 jaar heeft Lily hier als baby toch ook al veel plezier van gehad, zeker vanaf dat zij een half jaar oud was.

Zoef Zoef Dieren boomhuis
Speelgoed Reviews | VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis
Lily heeft voor haar 1e verjaardag het Zoef Zoef Dieren Boomhuis gekregen. En wat een hit is dit! Waar ze eerst alleen maar aandacht had voor de vrolijke dieren wilde ze nu direct met het boomhuis spelen. Hij is best groot, dus hebben we de onderste avonturenpaden verwijderd, zodat zij er goed bij kan. Bij het boomhuis zit Patty Panda, maar daar heeft Lily maar weinig oog voor. Het boomhuis is namelijk ook een vormenhuis en dat vindt ze helemaal geweldig. De drie bijgeleverde vormpjes worden in de bovenkant van de boom gestopt en komen er dan aan de onderkant van de boom weer uit. Lily vindt het nog wel moeilijk om het juiste vormpje door het juiste gaatje te doen, maar hier heeft ze wat op gevonden, want als ze het deurtje aan de bovenzijde openzet passen alle vormpjes, inclusief ander speelgoed, prima door het gat. En dan is er nog meer. Het boomhuis is voorzien van een lift die je met een hendel kan bedienen. Hier kan ook weer een dier op staan, maar dat is voor Lily niet nodig. Zij vindt het vooral leuk om aan de hendel te draaien. Aan de andere kant is nog een schommel en daarboven een uitkijkplaats. In de uitkijkplaats zit een magische sensor waar de dieren op reageren. En wat dit boomhuis ook nog eens bijzonder leuk maakt is de glijbaan waar de dieren vanaf kunnen zoeven.
Waar voor je geld
Kortom dit mooie degelijke speelgoed heeft vele speelmogelijkheden, waarvan onze dreumes ze lang nog niet allemaal heeft ontdekt. Je krijgt absoluut waar voor je geld, maar wil je niet teveel uitgeven dan is er veel tweedehands te krijgen. Wij zijn allemaal erg enthousiast over de Zoef Zoef Dieren en ik verwacht dan ook met de feestdagen meer Zoef Zoef Dieren te mogen verwelkomen in ons huis!
Pluspunten
  • Eindeloos speelplezier
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uit te breiden met andere Zoef Zoef Dieren speelsets en Toet Toet Auto’s speelsets
  • Je wordt er blij van
Minpunten
  • Soms nog wat moeilijk voor een 1-jarige
Het VTech Zoef Zoef Dieren kippenhok en boomhuis zijn verkrijgbaar bij volgende speelgoedwinkels:

0 reacties :

Een reactie posten